szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A főpolgármester szerint szélsőséges bloggernek bocsánatot kell kérnie Alföldi Róberttől és Karácsony Gergelytől.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

Bede Zsolt blogger, a Vadhajtások botrányhős embere szerdán egy rendezvény után támadta le Alföldi Róbertet és Karácsony Gergelyt, majd mindkettőjüknek egy-egy szexuális segédeszközt, egy műpéniszt akart a kezébe nyomni, azzal a felszólítással, hogy „ezzel játsszatok, ne Budapesttel!”.

Tarlós István a hvg.hu kérdésére az esetről annyit mondott: „Ezt a Bede nevű kificamodott lelkű, bamba lúzert elítélem. Elutasítom, hogy ilyenek „védjék” Budapestet.

Ez az eljárás nemcsak sértő, de infantilis is.

Bocsánatot kell kérnie az érintettekről.”

Bede szeptember végén is akciózott, amikor az ellenzéki képviselők bejutottak Papp Dánielhez, az MTVA vezérigazgatójához tárgyalni. Akkor a sajtótájékoztatót zavarták meg, egy idős férfi bohócorral és színes kalapban labdákat kezdett dobálni a képviselőknek, miközben a Bede Zsolt cirkuszi dalt énekelt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

5 ötlet, ahol jobb helye lesz a fotóidnak, mint a Facebookon

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért

Offenzívát indított az etióp hadsereg Tigré fővárosáért