szerző:
T. R.
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fia betegsége miatt költöztek külföldre.

Tóbiás Józsefről a nyáron derült ki, hogy a volt MSZP-elnök és családja tavaly ősszel költözött ki Tenerifére, elsősorban gyermekük betegsége miatt. Tóbiás onnan járt be dolgozni. Tóbiás a kiköltözést gyermeke betegségével magyarázta: a fiú légúti problémákkal küszködött, az orvosok pedig azt javasolták, hogy olyan helyre vigyék, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyagok.

„A gyerekeimért mindent megteszek, ezért költöztünk ki Tenerifére” – mondta a politikus, aki két-háromhetente repül Budapestre. „Amikor kell, jövök, minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges”.

Az MSZP már akkor felszólította Tóbiást, döntsön, megy vagy marad – mármint vagy a képviselőség vagy Tenerife. Tóth Bertalan pártelnök most a Facebook-oldalán közölte:

Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a Parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt. Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról.

Tóth azt írta, a döntést megérti és tiszteletben tartja, Tóbiás fiának gyógyulást kíván.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

Most tényleg nem érdemes halogatnia, frissítse mielőbb az iPhone-ját, iPadjét

Ha mást is megneveznek, elárulja a gyöngyösi polgármester, beoltották-e a feleségét soron kívül

Ha mást is megneveznek, elárulja a gyöngyösi polgármester, beoltották-e a feleségét soron kívül

A kutya vacsorája: a zárva tartás nagy átrendeződést hoz a vendéglátós piacon

A kutya vacsorája: a zárva tartás nagy átrendeződést hoz a vendéglátós piacon