szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Fidesz győri polgármesterjelöltje mellett állt ki egy szórólapon a kézilabdázó.

Már szórólapozik a Fidesz Győrben, ahol január 26-án polgármesterválasztás lesz. A szóróanyagon bemutatják a kormánypárt jelöltjét, Dézsi Csaba Andrást, aki a Fidesznél szokatlan módon bemutatja a programját. Az Azonnali cikke szerint Dézsi zöldvonalon erősítene, faültetéssekkel, környezetbarát tömegközlekedéssel és az utcák rehabilitációjával kampányol.

Felsorakozott mellé több támogató is a szórólap szerint, a legismertebb név Görbicz Anita világklasszis kézilabdázóé, aki a Győri Audi ETO irányítója. A kampányanyagon Görbicz úgy nyilatkozik, hogy Dézsi a garancia arra, hogy

Győrben egészséges legyen a környezet, és bővüljenek a lehetőségek a sport területén.

A Dézsi Csaba Andrást támogatók között szerepel még Tamás László János, a győri kórház főigazgató-főorvosa, Bede-Fazekas Csaba operaénekes, illetve Petrovicz Szabolcs autóipari munkás is.

A szórólapon kívül is volt lehetőségük megismerni a győrieknek a Fidesz jelöltjét, mert a hétvégén megszórták a megye legnépszerűbb és egyetlen napilapjával a postaládákat, az is kapott a Kisalföldből, aki nem is fizetett elő. A Mediaworks kiadványának a címlapján Dézsi szerepelt, és az is kiderült, hogy ő a Fidesz polgármesterjelöltje.

Mint korábban írtuk, Borkai Zsolt hiába nyert az október 13-i önkormányzati választáson, azóta belebukott a szexbotrányába és a korrupciós vádakba, emiatt 2020. január 26-án új választást tartanak.

Majd négy hete kiderült, hogy a Fidesz Dézsi Csaba Andrást indítja, egy 57 éves kardiológust, az ellenzék pártok pedig múlt hét szerdán mutatták be a jelöltjüket, Pollreisz Balázst, az MSZP városi elnökét. A harmadik induló egy budapesti vlogger, Ábrahám Róbert, míg Balla Jenő független önkormányzati képviselő is újra ringbe száll a polgármesteri címért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Ingyen kampány a győri fideszes polgámester-jelöltnek

A hét végén nem csak az kapott Győr legnépszerűbb és egyetlen napilapjából, aki elő is fizetett rá: szembetűnő módon valamiért rengeteg postaládában ott volt szerte a városban a Kisalföld legújabb száma – írta az azonnali.hu.

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Hajba kaptak az olasz kormánypártok az uniós mentőpénzen

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Lezuhant egy focistákat szállító kisgép Brazíliában

Jakab Ferenc: Rá fog menni az évünk a járványra

Jakab Ferenc: Rá fog menni az évünk a járványra