szerző:
Csányi Nikolett
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A mindent felforgató koronavírus-járvány idején is megpróbáltak több iskolában elköszönni a végzős diákoktól. Virtuálisan tehették ezt meg, van, ahol a pár nappal korábban forgatott videót tették elérhetővé a ballagás korábban tervezett időpontjában, máshol élő adásban búcsúztak.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A videókat elnézve a hangulat viszont szinte teljesen olyanra sikeredett, mint békeidőben. Volt vers, zene és beszédek is, csak kicsit mindent belengett a távolmaradás szomorúsága. Videómontázsunkban megmutatjuk a legjobb pillanatokat.

Ha van olyan pillanat, amit a ballagásáról vagy esetleg a szerenádról megosztana, küldje el videóját az ü[email protected]

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!