szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hódmezővásárhely polgármestere szerint ugyanakkor Karácsony Gergely is kiváló miniszterelnök lenne.

Márki-Zay Péter szerint elsősorban a személyi ellentétekből volt probléma Gödön, ahol a napokban kettészakadt az ellenzéki frakció, mondta el az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Hódmezővásárhely polgármestere az ellenzék esélyeiről is beszélt a 2022-es országgyűlési választásokon. A politikus szerint azért nem jó megoldás, ha a pártok egymás között előre leosztják, ki melyik kerületben indul, mert akkor eleve lemondanak a területek egy részéről.

Mi azt láttuk Hódmezővásárhelyen, hogy nincs nyerhetetlen körzet, és hogyha mi bármelyik egyéni választókörzetet feladjuk a 106 közül, akkor óriási esélyt adunk Orbán Viktornak, hogy miniszterelnök legyen

- mondta Márki-Zay, aki a 2022-es választási siker feltételének az előválasztást tartja. A műsorvezető megkérdezte, Márki-Zayt megkeresték-e már, hogy legyen miniszterelnök-jelölt.

 „Nyilván rengetegen keresnek ezzel, de nem pártok. Én azt gondolom, hogy az a derék hozzáállás, hogyha mindenki, aki az ország jövője iránt komoly felelősséget érez, és úgy érzi, vagy mások úgy érzik, őbenne van a bizalmuk sokaknak, akkor természetesen egy előválasztáson való részvételre én azt gondolom, hogy felelősen nem lehet nemet mondani

- mondta szó szerint Márki-Zay, aki hozzátette, azt támogatja majd, aki a legsikeresebb lesz az előválasztáson.

Márki-Zay szerint Karácsony Gergelynek is vállalnia kellene a miniszterelnök-jelöltséget, szerinte kiváló jelölt lenne.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
191 ezer foglalkoztatott után érvényesítettek adókedvezményt júniusban

191 ezer foglalkoztatott után érvényesítettek adókedvezményt júniusban

Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Kockacukor a sajt mellett, nedves törölközőben a spárga - praktikák, hogy ne romoljanak meg az élelmiszerek

Windows van a gépén? Már most beállíthatja az új Start menüt

Windows van a gépén? Már most beállíthatja az új Start menüt