szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi ismeretlen társait jelenleg is keresik.

ZÁSZLÓT ÉGETTEK FERENCVÁROSBAN – A RENDŐRÖK ELFOGTÁK AZ EGYIK FELTÉTELEZETT ELKÖVETŐT
A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 15-én, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy csoport tagjai augusztus 14-én éjjel a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett zászlót letépték, majd azt magukkal vitték és elégették.
A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.
A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.
A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.

Ahogy korábban megírtuk, egy csapat futballszurkoló éjjel leszaggatta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót. Tettükkel a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el, a képek tanúsága szerint a zászlót megtaposták és meg is gyújtották.

A rendőrség nemrég közölte, hogy a ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.

A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki. A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.

A városházára egyébként azóta már kiakasztottak egy másik szivárványos zászlót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rolling Stone: Már nem a Beatles lemeze vezeti minden idők legjobb albumainak listáját

Rolling Stone: Már nem a Beatles lemeze vezeti minden idők legjobb albumainak listáját

Ellentmondanak a magyar hatóságoknak az EU járványügyi szakértői

Ellentmondanak a magyar hatóságoknak az EU járványügyi szakértői

Életerős robotkutyák járőröznek az amerikai légierő bázisán

Életerős robotkutyák járőröznek az amerikai légierő bázisán