szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Amikor az Index-botrány zajlott, naponta háromszor sírta el magát az énekes.

Index-botrány
Bajban van Magyarország egyik vezető hírportálja: az Index.hu 2020 júniusában átállította szabadság-barométerét a "Veszélyben" fokozatra, de már jóval korábban gyülekeztek a felhők az online médiapiac egyik legnagyobb szereplője körül. Július 22-én kirúgták Dull Szabolcs főszerkesztőt, emiatt a szerkesztőség többsége felállt, majd ezrek tüntettek Budapesten a sajtószabadságért. Az Index sorsát cikksorozatunkban követheti.
Friss cikkek a témában

Fluor Tomi Recordernek adott interjújában előkerült a politika témája is, vagyis az elmúlt időszakban tett kijelentései, többek között az Index körüli botrányról.

Fluor azt mondta, hogy sokáig nem érdekelte a politika. Amikor 2015-ben letiltotta a közmédia, az ákosos, női princípiumos botránynál, kezdett el gondolkodni azon, hogy "ez most mi."

"Én leszarom, hogy melyik párt van hatalmon, engem egyszerűen morálisan zavarnak dolgok. Zavar, ha valakik mindenre ráteszik a kezüket. Zavar, ha a rosszindulatot erősítik az emberekben, mert az méreg, és visszaüt. Amikor az Index-ügy zajlott, én napközben háromszor sírtam el magam. Ez volt az a pont, ahol már én nem tudtam volna magammal elszámolni, hogyha nem reagálok semmit."

Azt is hozzátette, sok olyan dolog van, amivel kapcsolatban csak a saját nyugalma érdekében nem mond semmit, mert arra gondol,

hogy Tomi, akarsz most két hétig kamu profilokról ostoba kommenteket? Jó érzés kiírni valamit, de az utána következő pár hét nagyon hosszú.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lezuhant egy ukrán katonai szállítógép, többen meghaltak

Lezuhant egy ukrán katonai szállítógép, többen meghaltak

Elek István: Vidnyánszky, a politikus

Elek István: Vidnyánszky, a politikus

Szlávik: Középkorú, nem krónikus betegek is lélegeztetőgépre kerülhetnek

Szlávik: Középkorú, nem krónikus betegek is lélegeztetőgépre kerülhetnek