szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fürstner József több szálon is kötődik Rogánhoz, illetve Kertész Balázshoz.

Fürstner Józsefet (képünkön balra) választották pénteken a Magyar Sí Szövetség elnökévé. Az 52 éves fogorvos egyedüli jelölt volt, miután Dávid Ilona és Barta Csaba a helyszínen jelezte, nem kíván elnök lenni, Csobánczy Gábor pedig el sem ment a küldöttgyűlésre - írja a Nemzeti Sport. A Miklós Edit vezette előző elnökséget júliusban hívták vissza.

Fürstner azt mondta, nem akar boszorkányüldözést: „Életem első huszonöt évét a sísportban töltöttem, és mivel az elmúlt időszakban nem vettem részt a szövetség munkájában, talán bennem látták azt, aki összekapcsolja a jelent és a jövőt” - mondta a küldöttgyűlésen.

Azt viszont már nem a Nemzeti Sport, hanem a 444 szúrta ki, hogy ez a Fürstner József nem csak egy fogorvos: ő az a Rogán Antal és a Rogán jobbkezeként emlegetett Kertész Balázs környékéről ismert fogorvos, aki az Index cikke szerint 2011 novemberében 44 millió forinért vett meg egy 245 négyzetméteres, ötszobás, önkormányzati tulajdonú ingatlant Budapesten az Aulich utcában, alig egy évvel azután, hogy lakássá minősítették.

Három hónappal a vásárlás után ide tette át székhelyét a Monavis Consulting Kft. Ennek ügyvezetője Kertész Balázs, de Fürstner svájci cégeken keresztül is kapcsolódik a Rogán-Kertész körhöz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem kell karanténba vonulnia annak, aki a romániai választásokról jön vissza Magyarországra

Nem kell karanténba vonulnia annak, aki a romániai választásokról jön vissza Magyarországra

Kiszivárgott, kit jelölne Trump Ruth Bader Ginsburg alkotmánybíró utódjául

Kiszivárgott, kit jelölne Trump Ruth Bader Ginsburg alkotmánybíró utódjául

Elhunyt Goran Paskaljevic szerb filmrendező

Elhunyt Goran Paskaljevic szerb filmrendező