szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kormányfő megtekintette a képviselőit.

Orbán Viktor miniszterelnök a  Fidesz-frakcióülésről posztolt egy fotót, hogy "parlamenti seregszemle. A Fidesz–KDNP készen áll."

A kormányfő szerdán (és egyébként is) nagyon ráment a háborús retorikára. Délután, amikor kormányülés döntéseiről számolt be, emlegetett egy csatát, amit az első hullám ellen nyertünk, illetve haditervet, amivel meg kívánják védeni az időseket a második hullámban. Most lezajlott a seregszemle, de még van a napból több mint négy óra, bármi lehet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dobszay János - Gergely Márton hvg360

Orbán a halottak számát figyeli, ám a nemzeti konzultáció számaival még adós

Egyéni túlélési stratégiákra és egy új miniszter nyugtató szavaira bízza a kormány a járvány­kezelést s az annak nyomában járó gazdasági recesszió okozta megrázkódtatások kivédését. Orbán Viktor számára a halálozási mutató jelzi majd az ő teljesítményét, csak azt nem közölte, hány halottat tart elfogadhatónak, illetve hogy a nemzeti konzultáció eredménye alapján milyen korlátozásokat fogadnának el a számára kedves válaszadók.

Eurológus: Megúszhatja Orbán a jogállamisági feltételeket

Eurológus: Megúszhatja Orbán a jogállamisági feltételeket

43 illegális bevándorló szabadult ki egy hűtőkamionból Bécs mellett

43 illegális bevándorló szabadult ki egy hűtőkamionból Bécs mellett

Hadgyakorlat kezdődött Nyugat-Ukrajnában az Egyesült Államok vezetésével

Hadgyakorlat kezdődött Nyugat-Ukrajnában az Egyesült Államok vezetésével