szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Jövőre egyheti nyugdíjat utalnak, ami évente emelkedik.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Újra Facebookon tett bejelentést Orbán Viktor. A miniszterelnök megismételte, hogy a nemzeti konzultációban kapott válaszokra is támaszkodva a koronavírus második hulláma miatt nem fog leállni az ország, emiatt mindenki figyeljen oda nagyon a másikra.

A kormányfő a mai idősügyi tanács felvezetéseként mondta el a legfontosabbat: bár a járvány megviseli a gazdaságot is, a kormány nevében egyértelműen kijelentette,

2021 elején megkezdik a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítését, függetlenül a koronavírustól.

Ez a mostani állás szerint azt jelenti, hogy jövő évben egyheti nyugdíjat utalnak, ami évente emelkedik: tehát 2021. februárjában először a 13. havi nyugdíj egynegyed részét kapják meg az érintettek, majd a következő évben annak a felét, utána a háromnegyedét, végül 2024-ben a teljes 13. havi nyugdíjat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszakapta a TheVR az Apple miatt letiltott Twitch-csatornáját

Visszakapta a TheVR az Apple miatt letiltott Twitch-csatornáját

A Vaterán is sláger a maszk

A Vaterán is sláger a maszk

Egyre jobban aggódnak a kereskedők: szigorításokat akarnak az üzletekben

Egyre jobban aggódnak a kereskedők: szigorításokat akarnak az üzletekben