szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem csak a hó, mozdonyhiba is akadályozza a közlekedést.

A havazás miatt több járat sem indult el a Déli pályaudvarról. A Százhalombattára közlekedő 8:25-kor, 9:25-kor, 10:25-kor és 11:25-kor, továbbá a Százhalombattáról a Déli pályaudvarra 9:54-kor, 10:54-kor, 11:54-kor és 12:54-kor induló S40-es vonat sem járt, illetve jár csütörtökön – közölte a MÁV Facebookon.

A vasúttársaság azt is írta, hogy a Kőbánya-Kispestről Martonvásárra a 7:57-kor induló S36-os, és a Martonvásárról-Kőbánya-Kispestre 9:10-kor induló S36-os vonatot sem indították el.

A reggeli órákban mozdonyhiba miatt is fennakadás volt a közlekedésben.

Szobról a Nyugati pályaudvarra 6:24-kor elindult G70-es jelzésű gyorsított személyvonat mozdonya Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között meghibásodott, nem tudta folytatni útját, a Nyugati pályaudvarról Vácra 8:15-kor induló S70-es személyvonat szintén nem indult el, és a Vácról a Nyugatiba 9:32-kor induló S70-es vonat is kimaradt a menetrendből.

Azóta helyreállt a közlekedés, Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között már mindkét vágányon közlekednek a vonatok. Várhatóan a délelőtti órákban helyreáll a menetrend a Budapest–Vác–Szob vonalon.

Tegnap este egy ideig nem működött a SimplePay szolgáltatás a MÁV applikációban és az online jegyváltáskor, a hibát azóta viszont kijavították.

Képünk illusztráció.

A havazás miatt nem közlekedik a Déli pályaudvarról Százhalombattára induló 8:25-kor, 9:25-kor, 10:25-kor és 11:25-kor,...

Közzétette: MÁVINFORM – 2021. január 13., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Megújult a MÁV jegyvásárlási rendszere

A vállalat ígéretei alapján az új rendszer sokkal könnyebben áttekinthető és használható, mint elődje. Az új menetrend is vasárnaptól érvényes.

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

Mind az 50 amerikai államban erőszakos zavargásoktól tartanak Biden beiktatása alatt

Mind az 50 amerikai államban erőszakos zavargásoktól tartanak Biden beiktatása alatt

Túlteljesítik oltási tervüket a britek

Túlteljesítik oltási tervüket a britek