szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A december 24-én megkéselt járőrnek nappal már fájdalomcsillapítót sem kell szednie, ha rajta múlna, már visszamenne dolgozni.

Sokkal jobban érzi magát a december 24-én, Újpesten megkéselt rendőr, már ehet szilárd ételt, és kicsit sétálni is tud a szabad levegőn – mesélte egy videóinterjúban a megsebesített 35 éves férfi.

A rendőrrel a BRFK sajtóosztálya készített egy Skype-interjút, azt tették közzé a Facebookon. Péter azt mondta, kiszedték belőle a varratokat, és bár éjjel még fájnak a sérülései, nappal már nem kell fájdalomcsillapítót sem szednie.

A megsebesült járőr a videóban megköszönte a sok támogató üzenetet társa, Erika nevében is.

"Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!" – fogalmazott.

Péter elmondta, hogy szíve szerint már menne vissza dolgozni, de addig még hosszú az út, az orvosai szakvéleményére vár, hogy mikor állhat újra munkába.

December 24-én reggel fél hétkor egy társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről érkezett bejelentés a rendőrségre Budapest IV. kerületéből, a Kassai utcából. A kiérkező járőrpár egyik tagját, Pétert az agresszív férfi egy késsel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen életét vesztette.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Budapesten forgattak James Bond-utánzat akciófilmet A kaptár sztárjával

Budapesten forgattak James Bond-utánzat akciófilmet A kaptár sztárjával

Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

Új finanszírozási rendszer jöhet ősztől az egyetemeken

Új finanszírozási rendszer jöhet ősztől az egyetemeken