szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszterelnök Kriza Ákos temetésén vett részt, ahol a feljelentő szerint ötvennél többen voltak, Orbán pedig nem viselt maszkot.

Kétrendbeli, a vészhelyzet idején, a második ütemű védelmi intézkedések megszegése miatt tett feljelentést egy miskolci férfi Orbán Viktor és társai ellen a miskolci rendőrkapitányságon február 23-án.

A miniszterelnök Kriza Ákos volt miskolci polgármester temetésén vett részt, amelyen a feljelentő szerint legalább százan voltak jelen, annak ellenére, hogy a hatályos járványvédelmi szabályok 50 főben korlátozzák a maximális létszámot.

A rendőrség azonban elutasította a miniszterlenök elleni feljelentést a szabálysértési törvényre hivatkozva – közölte az RTL Klub.

A vallási közösségek szertartásait azonban nem tiltja a törvény, ezek megtartásáról a vallási közösségek dönthetnek.

A csatornának az Országos Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a szabálysértési törvény miatt utasították el a feljelentést, további részleteket nem árultak el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Perceken múlhatott két nő élete a leégett szentendrei Sparban

Meghalt Fülöp herceg

Meghalt Fülöp herceg

Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában

Huszonegy bányász rekedt 1200 méter mélyen egy kínai bányában