szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Fidesz politikusát gépekkel lélegeztetik.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Újabb közleményt adott ki pénteken a koronavírus miatt kórházi ellátásra szoruló Bányai Gábor állapotáról a fideszes politikus családja. Mint írták,

édesapánk állapota március 13-án annyira leromlott, hogy azonnali beavatkozást követően egy légzést és keringetést támogató eszközre tették, azaz műtüdő kezelést kap, mely az első napok válságos állapota után – elkezdte a pozitív hatását gyakorolni, így megmentve Édesapánk életét”.

A közlemény szerint ehhez a beavatkozáshoz a politikust Szegedre kellett szállítani, ahol jelenleg is altatásban és lélegeztetőgépen ápolják. Állapota stabil és reménykeltő – írta a család.

Bányai Gáborról utoljára éppen egy hete érkeztek hírek, akkor azt közölték, hogy a képviselő kritikus állapotban van.

A parlamenti képviselő nagyjából három hete szorul kórházi ellátására a fertőzés miatt, bekerülésekor azt írta: “Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!