szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pár percre normális országban érezte magát, aztán megnézte a híreket.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Beoltották Karácsony Gergelyt, a főpolgármester erről a Facebook-oldalán számolt be. Azt írta, pénteken hívta a háziorvosa, hogy vasárnap tud menni oltásra egy ellenzéki polgármster vezette kerület szakrendelőjébe, ahol mindenki tette a dolgát, kedves és együttműködő volt. Azt nem árulta el, milyen vakcinát kapott, "azzal oltották, ami jutott."

Oltás után, az igazolásra várva megnézte a híreket, ahol azt olvasta, a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők.

Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A COVID után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk

- írta a főpolgármester.

Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást - azzal a vakcinával, ami jutott. Egy pár percre az...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. április 4., vasárnap

A Fidesz a napokban indította el a baloldalt bíráló kampányát, Orbán Viktor miniszterelnök pedig úgy fogalmazott, aki a baloldalra hallgat, meghalhat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sokadszorra költöznek, most Aranyparádén vitték a fáraókat új múzeumukba

Sokadszorra költöznek, most Aranyparádén vitték a fáraókat új múzeumukba

Tényleg belefér egy-egy pofon a nevelési folyamatba?

Tényleg belefér egy-egy pofon a nevelési folyamatba?

A kormány titkolná, mire ad magának 1700 milliárd forintos játékteret a módosított büdzsében

A kormány titkolná, mire ad magának 1700 milliárd forintos játékteret a módosított büdzsében