szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vasárnap 15 órakor Facebookon fogja bemutatni a Demokratikus Koalíció, kit indítanak az őszre ígért ellenzéki előválasztáson miniszterelnök-jelöltként.

A bejelentésben főleg az lehet az izgalmas, hogy húz-e bármi váratlant a párt: minden eddigi hír és nyilatkozat abba az irányba mutat, hogy Dobrev Klára lesz a név, Gyurcsány Ferenc már decemberben elmondta, hogy ha indítanak saját jelöltet, akkor valószínűleg a felesége lesz az, a párt politikusai közül pedig Kálmán Olga és Vágó István is felhívták az emberek figyelmét az elmúlt napokban a jelenleg EP-képviselőként dolgozó Dobrevre.

Dobrev Klára indulását a közvélemény-kutatók is valószínűnek tartják, hiszen rendszeresen mérik a népszerűségét a már bejelentett szereplők mellett, ráadásul elég jó helyen: legutóbb a Závecz Research hozta ki az ellenzék második legtámogatottabb embereként a jobbikos Jakab Péter mögött.

Vasárnap 15 órakor bemutatjuk a miniszterelnök-jelöltünket! Aki mindig ott van, ahol az emberek. Kérdez és meghallgat....

Közzétette: Demokratikus Koalíció – 2021. április 28., szerda

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!