szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Május-júniusban 3,5 millió, a második félévben 4,7 millió adag oltást szállít a cég.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Májusban 1,3 júniusban 2,2 millió, majd 2021 második félévében további 4,7 millió adag koronavírus elleni vakcinát szállít Magyarországra a Pfizer – írja a Portfolio a cég tájékoztatására hivatkozva.

Magyarország idénre összesen több mint 10,8 millió adag Comirnaty vakcinát kötött le a gyártótól, ami összesen 5,4 millió ember kétadagos oltására elegendő. A második féléves szállítmányok pontos ütemezése egyelőre nem ismert.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!