szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A politikában nincs szerzői jog - kommentálta a DK elnöke Karácsony Gergely tegnapi programismertetését.

Hosszú évek óta arról beszél a DK, hogy meg kell törni a a Fidesz egy szűk, csak a kiváltságos réteget kedvezményező politikáját, vagy ahogy ők mondják, meg kell teremteni a sokak Magyarországát - írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc DK-elnök.

Programunk nem változott. Klára két hete is erről beszélt, amikor elvállalta az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltségéért való kihívást. Talán emlékeznek, cserbenhagyott sokak és kiváltságos kevesek Magyarországáról szólt, és ennek meghaladására adott programot.

Tegnap Karácsony Gergely a fentiekkel megegyező helyzetelemzést és programot mutatott be - tette hozzá. "A politikában nincs szerzői jog. Éppen azért dolgozunk, hogy egyre többen gondolják és képviseljék azt, amit mi. Ha innen nézzük, akkor ez a mi sikerünk, de valójában közös siker."

Gyurcsány a posztot azzal a felütéssel kezdte, hogy a többi között az tartja össze az ellenzéket, hogy azonosan gondolkodnak az ország előtt álló legfontosabb dolgok többségéről.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!