Tetszett a cikk?

Ha Ön álláskereső: A HVG job line.hu rendszer álláshirdetései között regisztrálás nélkül is böngészhet.

Ha Ön álláskereső:

A HVG job line.hu rendszer álláshirdetései között regisztrálás nélkül is böngészhet.
Ebben az esetben a rendszer Önről semmilyen adatot nem rögzít.

Amennyiben Ön - állásközvetítési szolgáltatásaink igénybevétele céljából - regisztrálja magát rendszerünkben, az Önről nyilvántartott adatokat közvetlenül Ön írja be a megadott rovatokba, s így felelős a közölt adatok helytállóságáért.

Az Ön által megadott adatok publikusak, álláskínáló partnereink láthatják azokat. Előző munkahelyei megnevezését Önre bízzuk; e rovat kitöltése nem kötelező.
A publikus és nem publikus adatok körének meghatározását a regisztrációs szerződés tartalmazza.

Személyes adatainak legfontosabb együttesét az Ön által írt szabad szöveges motivációs levél tartalmazhatja. Adatainak fokozott védelme érdekében a levél szövege nem tartalmazhat faji eredetre, nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, politikai véleményre vagy pártállásra, vallásos vagy más meggyőződésre, egészségi állapotra, káros szenvedélyre, szexuális életre, valamint büntetett előéletre vonatkozó személyes adatokat.
Amennyiben ilyen adat mégis szerepelne az Ön által megadott szövegben, annak felvételét szerkesztőnknek meg kell tagadnia.

Az önéletrajza iránt érdeklődő álláskínálók az Ön által megadott elérhetőségeken tudják megkeresni (e-mail cím, telefonszám ).

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem szeretné, ha jelenlegi munkahelyén vagy internet-használatának helyén tudomást szereznének álláskeresési szándékáról, csak abban az esetben böngésszen, illetve jelentkezzen be onnan, ha megbizonyosodott arról, hogy leveleihez, illetve számítógép-használatának adataihoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Adatait - az Ön felhatalmazása alapján - arra is felhasználjuk, hogy tájékoztassuk akcióinkról, esetenként partnereink akcióiról, illetőleg megtudjuk véleményét termékeinkről, szolgáltatásainkról.
Amennyiben e lehetőséget nem kívánja igénybe venni, erre vonatkozóan a regisztrációs szerződés elfogadásakor nyilatkozhat.

Ha Ön álláskínáló:

A kinyomtatott, aláírt és visszajuttatott álláskínálói regisztrációs szerződésben meg kell neveznie azokat a személyeket, akik az álláskínáló nevében jogosultak eljárni a HVG jobline.hu rendszer használata során, így például dönthetnek az álláskeresők önéletrajzának igényléséről.

E személyeket nem magánemberként, hanem cégük, illetve megbízójuk képviseletében regisztráljuk, róluk csak a személyazonosításhoz szükséges legfontosabb személyes adatokat vesszük nyilvántartásba, s ennek alapján önálló bejelentkezési (login) névvel és jelszóval rendelkeznek.

Álláskínálási hirdetést az álláskínáló megnevezésével vagy anélkül lehet megjelentetni rendszerünkben. Az álláskínáló által megadott, nem közlésre szánt információkat, illetve a HVG jobline.hu szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban tudomásunkra jutott egyéb információkat üzleti titokként kezeljük.

További információk:

Amennyiben további információkra van szüksége, avagy észrevétele, kifogása van adatainak kezelésével kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Tájékoztatjuk, hogy a HVG jobline.hu rendszert az Országgyűlés adatvédelmi biztosa a törvényi rendelkezéseknek megfelelõen nyilvántartásba vette.

Svájcban egy hegyre írták fel azt, hogy "maradj otthon" – fotók

Svájcban egy hegyre írták fel azt, hogy "maradj otthon" – fotók

Napjaink ikonja lett a BBC-szakértő, akinek széttrollkodták a gyerekei az élő bejelentkezését

Napjaink ikonja lett a BBC-szakértő, akinek széttrollkodták a gyerekei az élő bejelentkezését

Azonnali home office-t kérnek Orbántól a kormánytisztviselők

Azonnali home office-t kérnek Orbántól a kormánytisztviselők