szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A teljes átalakuláson átesett Informatikai Vállalkozások Szövetségének megújult arculattal jelentkező portálja, bővebb tartalommal és új portálmotorral várja az érdeklődőket.

Az egyik szerkezeti újdonság, az ivsz.hu és az ivsz.net összekapcsolása, amely várhatóan nagyban elősegíti majd a szervezet munkáját. Az ivsz.net az IVSZ tagjai közötti kommunikációs intranet. Az új rendszer az egyes oldalak között biztosít szabad átjárást, így a belső felhasználók, az IVSZ munkacsoportjainak tagjai közvetlenül kommunikálhatnak egymással, és egyszerűen publikálhatják a nyilvánosságnak szánt dokumentumokat.

„Első körben az IVSZ publikus portálját vehetik birtokba a felhasználók, az IVSZ network pedig az új ivsz.hu „bejáratása” után indul el” – árulta el Kovács Zoltán az IVSZ elnöke. „Az ivsz.net portált azzal a céllal hoztuk létre, hogy az IVSZ belső fórumaként a tagok legfőbb kommunikációs és információ-szolgáltató központjává váljon. Reményeink szerint az új portálmotor segítségével az IVSZ tagok felhasználói gördülékenyebben és hatékonyabban tudnak majd együtt dolgozni itthonról és külföldről egyaránt. A munkacsoportok tagjai témák szerint kommunikálhatnak egymással, illetve az integrált dokumentumtár szolgáltatásait kihasználva közvetlenül a projektjükhöz tartozó mappákba tölthetik fel dokumentumaikat, melyeket a feltöltés pillanatában antivírus-megoldás ellenőriz.”

A Dokumentumtár verziókövető funkciója új verzió formájában menti le a megváltoztatott dokumentumokat, így az anyagok előélete és a változtatások folyamata pontosan lekövethető. A mappákhoz fórumok is rendelhetők, melyeken az aktuális projekt kérdései megvitathatók.

„Az IVSZ a hazai informatika kiemelt szerepet betöltő szervezete, ezért egy olyan portálra volt szüksége, mely mind szerkezetileg, szakmailag, mind az informatikai és arculati trendekhez igazodva megfelel a magas szintű, nagyvállalati elvárásoknak” – mondta Bíró Tamás a Sense/Net marketingigazgatója.

Az új portál megvalósítási projektjét, a 2004-ben nyilvános tenderen kiirt pályázat alapján a Sense/Net nyerte és végezte el Sense/Net Portal Engine 5.5 platformon.
hvg.hu Karrier

Reszler Ákost választották az IVSZ elnökévé

Reszler Ákost, a ScanSoft-Recognita Rt. vezérigazgatóját választotta az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) ügyvezető elnökké, miután elődje, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter lett.

hvg.hu Tech

Az IVSZ életmentő segítsége a magyar egészségügynek

Az elektronikus beteg nyilvántartás életeket menthet meg, annak hiánya pedig újabb életek elvesztésével járhat – állítja az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöksége, amely az elengedhetetlen informatikai fejlesztések megindítására sürgeti a kormányt.

MTI/hvg.hu Gazdaság

Erősebb lobbitevékenységét igér az IVSZ

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) erősebb lobbitevékenységet kíván a jövőben megvalósítani az ágazat fejlődése érdekében - hangoztatta Kovács Zoltán, az IVSZ nemrégiben megválasztott új elnöke.

El kell halasztani a szegedi tram-train nagysebességű futáspróbáit

El kell halasztani a szegedi tram-train nagysebességű futáspróbáit

Sírni kezdtek a Haas szerelői, amikor megtudták, hogy Schumacher fia csatlakozik hozzájuk

Sírni kezdtek a Haas szerelői, amikor megtudták, hogy Schumacher fia csatlakozik hozzájuk

Nagyot emelkedik a tejtermékek ára

Nagyot emelkedik a tejtermékek ára