szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kívülről tud minden gyermekdalt és egészséges kosztot varázsol az asztalra. Megbízható és türelmes. A tehetős szülők, akik elsőosztályú dadát keresnek gyermekeik mellé, a brit Norland College - a dadák káderképzője - végzett növendékei közül válogatnak.

A több mint száz esztendeje pesztonkákat képző, nagy hírnévnek örvendő iskola az Anglia délnyugati részén fekvő Bathban működik. A világ minden részéből kopogtatnak ajtaján a tehetős emberek, akik dadát keresnek gyermekeik mellé.

A Bath főterén található épületben  mintegy százan tanulnak a hat különböző témájú dadaképző tanfolyamon. Minden tanfolyam elvégzése 4500-5000 fontba (1,4-1,6 millió forint) kerül a leendő szuperdadának. Ez nem is nagy összeg, ha figyelembe vesszük a dadák majdani évi keresetét, amely - főleg külföldön - akár az évi 40 ezer fontot (16 millió forint) is elérheti. Az sem ritkaság, hogy gazdag családok önálló lakással vagy fitness-stúdióba való betársulással csalogatnak magukhoz szuperdadát.

A Norland College végzett növendékeit a világ minden részébe szétküldik. Az iskola igen népszerű: Németországból, Franciaországból, Hongkongból és Tanzániából is érkeznek tanulni vágyók.

Távozik az Index vezérkara

Távozik az Index vezérkara

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Női vezetője lehet az Egyesült Államok hírszerzésének

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban

Több mint 50 ezer áldozata van már a járványnak Olaszországban