szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyilvánosságra kerültek a legfrissebb cafetéria adatok Magyarországon. Egy átfogó kutatás eredményei tükrében ismerhetjük meg a mai magyar „cafetéria realitást”. Milyen keretösszegeket használnak a cégek, ki mennyire elégedett a cafetéria rendszerrel, melyek a legmarkánsabb cafetéria elemek és milyen változások figyelhetők meg az elmúlt évekhez képest.

Az elmúlt időszak adóváltozásai miatt még inkább közeledtek a kedvezményes és nem kedvezményes adózású juttatási elemek bruttó költségei. Az elmúlt időszak adóváltozásai miatt még inkább közeledtek a kedvezményes és nem kedvezményes adózású juttatási elemek bruttó költségei. Ez derül ki Szent István Egyetem  és  a Pécsi Tudományegyetem kutatóinak a Cafeteria TREND Magazin, az Országos Humánmenedzsment Egyesület és a BKIK támogatásával elkészített felméréséből. A kutatásban részt vevő 419 cég több mint fele az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatások területén működik.

Részletek a Jobline Magazinban.

Trump beiktatása óta nem látott csúcspontra jutott az ukrajnai háború és az eszkaláció veszélye

Trump beiktatása óta nem látott csúcspontra jutott az ukrajnai háború és az eszkaláció veszélye

Tóba gurult egy autó egy zalai horgászversenyen – búvárok halászták ki

Tóba gurult egy autó egy zalai horgászversenyen – búvárok halászták ki

Rosszul lett egy holland család, mert kannabisz volt a Haribo gumicukorban

Rosszul lett egy holland család, mert kannabisz volt a Haribo gumicukorban

A HM elmondta, milyen dokumentumokkal akarja bizonyítani, hogy Ruszin-Szendinek ukrán kapcsolatai vannak

A HM elmondta, milyen dokumentumokkal akarja bizonyítani, hogy Ruszin-Szendinek ukrán kapcsolatai vannak