szerző:
hvg.hu

Egyelőre nem jött be a váltás azoknak a csapatoknak, amelyek a Nike-t és az Adidast dobták Mészáros Lőrincék mezeiért.

Import – kínai és török – alapanyagból készülnek a 2rule sportmárka termékei – erősítette meg a Magyar Sportmárka Zrt. a Népszava információját. Azt azonban továbbra sem lehet pontosan tudni, hogy a nagyobbrészt Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cég hol gyártatja a mezeket és melegítőket, amelyekkel immár három NB I.-es csapatot látnak el.

A zrt. vezetője és kisebbségi tulajdonosa a kormánymédiának több települést is említett mint gyártási helyszínt, ezek közül két városban – Kecskeméten és Jászberényben – a Népszava szerint nem tudnak erről, a gombai alvállalkozóval már szerződést bontottak, a rakamazival pedig még nem is kötöttek megállapodást. A lap megkeresésére a cég újabb közleményt adott ki, amelyben Jászberény már nem szerepelt, bekerült viszont Szombathely és "még legalább három kisebb" varroda.

Dárdai Pál a reklámarca Mészáros Lőrinc sportmárkájának

Ebben a szezonban három NB I.-es csapat játszik majd 2rule szerelésben, felkészülnek az olimpikonok.

A zrt.-nek egyelőre nincs központja, bemutatóterme, a telephelyén a társaság neve nincs kiírva. A honlapja a hétvégén elindult ugyan, a webshopja azonban nem, csak annyi derül ki róla, hogy aki a 2rule termékeit választja, az "sporttörténelmünk legendás küzdelmeinek hagyományait" viselheti magán. Azt is állítják, hogy saját technológiát fejlesztettek 2RCool névvel, aminek "köszönhetően ruháink a bőröddel együtt lélegeznek". Az Adidasnak is van hasonló technológiája, azt ClimaCoolnak nevezték el.

A Dárdai Pállal reklámozott 2rule-ra váltás egyébként nem hozott szerencsét a Felcsútnak, a Haladásnak és a Diósgyőrnek: mindhárom csapat vereséggel kezdett a bajnokságban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
„Egy mondat”: a hajléktalanságban élők védelmében tüntettek a fővárosban

„Egy mondat”: a hajléktalanságban élők védelmében tüntettek a fővárosban

Magyarország megvétózza a lengyelek elleni EU-s eljárást

Magyarország megvétózza a lengyelek elleni EU-s eljárást

Seszták Miklós köréhez kerülhet az utolsó kaszinó

Seszták Miklós köréhez kerülhet az utolsó kaszinó

Cápák közé ugrott egy meztelen férfi (videó)

Cápák közé ugrott egy meztelen férfi (videó)

Hofi azt mondta neki, ez a legkönnyebb meló, de látástól vakulásig dolgozik az utolsó budai úri szabó

Hofi azt mondta neki, ez a legkönnyebb meló, de látástól vakulásig dolgozik az utolsó budai úri szabó

10 ezer óra gyakorlással tényleg profik lehetünk bármiben?

10 ezer óra gyakorlással tényleg profik lehetünk bármiben?