szerző:
hvg.hu

Lehet még növelni a jegyáron kívüli kiegészítő bevételek arányát, de nem sokáig – nyilatkozta Váradi József.

Miért van az, hogy a Wizz Airen és a Ryanairen kívül minden légitársaság meg tudja oldani a kézipoggyászok kezelését? Ezt kérdezte a Forbes Váradi Józseftől, a Wizz Air alapítójától. Ő azt válaszolta:

Nem hosszú távot repülünk, az emberek nem vágynak luxuskörülményekre, hanem hogy minél olcsóbban eljussanak A-ból B-be, hogy ott élvezzék az életet.

A logikus felvetésre, hogy akkor a fizetős poggyászfelvitel és az utasok szétültetése után jöhet-e a fizetős wc, azt mondta: van még tér, hogy az egyéb bevételek arányát növeljék. „De a saját szolgáltatásaink csontosításának a határához értünk, ebben már nem látok drámai lehetőségeket”. Beszélt arról is, hogy bár megtehetné, soha nem utazik magánrepülővel, memrt annak rossz üzenete lenne, azt pedig nem engedné egyik gyerekének sem, hogy a Wizz Airnél dolgozzon, mert nem tudná megőrizni a cégvezetői objektivitását velük szemben. Arra a kérdésre pedig, hogy teljesen biztos-e benne, hogy öt év múlva a Ryanair és az easyJet mögött a harmadik legnagyobb légitársaság lehetne a cég Európában, annyit válaszolt: “akkor leszünk a harmadik, ha ők is el tudják mondani magukról, hogy öt év múlva még egyben lesznek. A Ryanairről ez elhihető, az easyJettel kapcsolatban viszont már feltehető ez a kérdés.”

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Találtak egy új bolygót a Plutó mögött, az egész rózsaszín

Találtak egy új bolygót a Plutó mögött, az egész rózsaszín

Kormányátalakítást hozhat a Fidesz EP-listája

Kormányátalakítást hozhat a Fidesz EP-listája

Kiürült a Kossuth tér, a tüntetők nagy része a köztévéhez vonul

Kiürült a Kossuth tér, a tüntetők nagy része a köztévéhez vonul

Január közepén szavaz a brit parlament a Brexitről

Január közepén szavaz a brit parlament a Brexitről

Varju László állítja, újra verték, a DK-s társait nem engedik oda hozzá

Varju László állítja, újra verték, a DK-s társait nem engedik oda hozzá

Borult, ködös nap vár ránk

Borult, ködös nap vár ránk