szerző:
hvg.hu

A Hunguest Hotels szeretné bővíteni vendégkörét.

Együttműködési megállapodást kötött Kína egyik legjelentősebb idegenforgalmi vállalatával, a luxusszállodákkal, bevásárlóközpontokkal és egy légitársasággal is rendelkező BTG-Jianguo-csoporttal a Hunguest Hotels – írja az Index. A Mészáros Lőrinc-féle Konzum csoport tulajdonában lévő szállodalánc közleménye szerint a megállapodás csak a kezdet: az aláírás „csak az első lépése annak a további tíz évre tervezett szakmai és gazdasági együttműködésnek, melynek köszönhetően a Hunguest számára fokozatosan megnyílik az út a Kínából érkező, mind jelentősebb mértékű turizmus által nyújtott lehetőségek kihasználására”.

A megállapodásban mindkét fél vállalta, hogy magyar- illetve kínaibarát szállodákat hoznak létre, hogy a vendégek anyanyelvükön is tájékozódhassanak a hotel által kínált lehetőségekről, továbbá kölcsönösen bemutatják egymás szolgáltatásait.

A közlemény szerint a Hunguest Hotelsnek olyan hiánypótló szolgáltatások elindítására és piacképes termékek kialakítására nyílik lehetősége, amely „jelentősen hozzájárulhat a vendégkör bővítéséhez”, a következő 10 évben a kultúra és gasztronómia mellett az „üzleti-gazdasági együttműködésekben is szorosabbra kívánják fűzni kapcsolatukat”.

A BTG-Jianguo-csoport 20 városban több mint száz szállodát üzemeltet, 42 ezer embert foglalkoztat és több mint 25 millió jüan, vagyis több mint ezermilliárd forint a bevétele évente.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Brutális sor áll a Corvin Mozi előtt, mindenki széket akar venni – fotó!

Brutális sor áll a Corvin Mozi előtt, mindenki széket akar venni – fotó!

Bűzös lé folyik a kukásautókból a II. kerületben

Bűzös lé folyik a kukásautókból a II. kerületben

Ahmed H.: "Egy államgépezet akart eltaposni"

Ahmed H.: "Egy államgépezet akart eltaposni"

Visszatér a tél, érkezik a hó

Visszatér a tél, érkezik a hó

Autóbaleset érte az angol királynő férjét

Autóbaleset érte az angol királynő férjét

Nálunk is okosabban költ bankkártyánk

Nálunk is okosabban költ bankkártyánk