szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A biztosító örül, mert az elérhető ügyfélkör óriási, pénzügyi kockázat pedig nincs.

Telefonon kínál egészségbiztosítást a Nemzeti Közművek ügyfeleinek egy az állami rezsicég tulajdonában lévő zrt, az NKM Plusz. Az ajánlott termék a CIG Pannóniáé, amely viszont Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos érdekkörébe tartozik – írja a 24.hu.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. határozatlan időre szerződött az NKM Plusz Zrt.-vel, mint úgynevezett függő közvetítővel, call centeren keresztül történő értékesítésre — közölte a biztosítótársaság a lap kérdésére. A szerződés keretében a piaci gyakorlatnak megfelelő jutalékot fizetik a cégnek. Ezenkívül az NKM Áramszolgáltató Zrt.-vel és az NKM Földgázszolgáltató Zrt.-vel csoportos biztosítási keretszerződéseket írtak alá 2018-ban. A CIG Pannónia az NKM meghívásos pályázatát megnyerve jutott lehetőséghez. Rendkívül hatékonynak nevezték ezt az értékesítési csatornát, „hiszen egy kiemelkedően nagy ügyfélkörrel rendelkező partner végzi az értékesítést, ráadásul pénzügyi kockázat nélkül.”

A kínált biztosítással kifejezetten a magánegészségügyi intézményekbe kerülést lehet megkönnyíteni, például várólisták kikerülésével. Úgy tűnik, az állami cég szerint sem elég, ha az ügyfelek az állami ellátásra támaszkodnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bezár a Beat On The Brat, a bulinegyed kultikus helye

Bezár a Beat On The Brat, a bulinegyed kultikus helye

Van autója? Akkor ön is figyelje a postaládát, fontos levél érkezik

Van autója? Akkor ön is figyelje a postaládát, fontos levél érkezik

Nagymintás izraeli tanulmány bizonyítja a Pfizer vakcinájának 94 százalékos hatékonyságát

Nagymintás izraeli tanulmány bizonyítja a Pfizer vakcinájának 94 százalékos hatékonyságát