szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Gödöllőn építi első új éttermét a McDonald’s magyar tulajdonosa.

Az építkezést már el is kezdték a város fő közlekedési útvonala, a Dózsa György út mellett. A tervek szerint a vendégek 2020 elején vehetik birtokba az autós kiszolgálást is nyújtó éttermet – írja a Forbes.hu.

A gödöllői a hazai hálózat hetedik olyan étterme lesz, ahol a vendégek a „Jövő Élménye” éttermi koncepcióval találkozhatnak majd. A látogatók számára a legfeltűnőbb újdonságot az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és az asztalhoz történő kiszolgálás jelentik majd.

Idén februárban jelentették be, hogy az amerikai gyorsétterem-lánc magyar érdekeltségeit az egyik leggazdagabb magyar, Scheer Sándor veszi át. Miután a tavasz folyamán átvették az étteremhálózatot a McDonald’s-tól, májusban átnevezték a magyar leányvállalatot Progress Étteremhálózat Kft.-re.

Scheer a 2018-as Forbes milliárdoslistán 21,8 milliárd forintos vagyonnal 48. helyen szerepelt, alapító-vezérigazgatója a Market Építő Zrt-nek, és Garancsi István mellett 49 százalékos tulajdonrészével társtulajdonos is abban a cégben, amelyik több mint 100 milliárd forintos árbevételt ért el a 2017-es (utolsó lezárt) üzleti évben. Emellett számos ingatlan- és szálloda van az érdekeltségei között, például résztulajdonosa a Lánchíd budai hídfőjénél fekvő 86 szobás Clark Hotelnek, és feleségével közös cégéé az Erzsébet téri óriáskerék is. Az egykori kamionkirállyal, Wáberer Györggyel is van közös ingatlanberuházása: a MOM mellett már áll legújabb irodaházuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Nyugtalanság, álmatlanság és depresszió gyötri a koronavíruson átesettek egy részét

Indonézia évi 250 millió vakcinát fog gyártani, ha beválik a helyben fejlesztett oltóanyag

Indonézia évi 250 millió vakcinát fog gyártani, ha beválik a helyben fejlesztett oltóanyag

Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie

Sok helyen már elviselhetetlen a szúnyoginvázió, pedig nem kellene így lennie