szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Akár kétharmad áron meg lehet venni a Dorottya Diamond Palace hátra maradt értékeit, beleértve 137 ékszert.

Egy éve dőlt felszámolásba a Dorottya Diamond Palace Kft., az akkoriban Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég.

A felszámoló Lubin Invest Zrt. most eladásra hirdette  „vagyona egészét vagy telephelye eszközeinek összességét” – vette észre a 24.hu. A szöveg alapján mindössze 5,717 millió forintra becsülik a meghirdetett vagyont. Ebből

  • 137 darab ékszer, értéktárgy, a kiírás szerint átlagos állapotú, becsértéke 2 millió forint,
  • az üzlet berendezését pedig 3,717 millió forintért kínálják eladásra.

A felszámoló a becsérték 70 százalékát jelölte meg minimálárnak, vagyis 4 millió forintért el lehet vinni a csomagot, de ha ennyiért sem akadna vevő, akkor lefelé is mehet a licit, legalábbis a hirdetményben az áll, hogy a minimálár csökkentését az érdekeltek írásban nem ellenezték.

Vajna Tímeát az ág is húzza, elkapta a koronavírust, szeptember közepén beszélt arról, hogy hetekkel a koronavírus-fertőzés után is fájdalmas tünetekkel küzdött még, ráadásul a kialakult szövődmények miatt kezelésekre is kellett járnia a tüdőgyógyászatra. „Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok.”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szeretettel Bécsből: A terrortámadás óta már nem veszik félvállról a kémeket

Szeretettel Bécsből: A terrortámadás óta már nem veszik félvállról a kémeket

Nemcsak a vakcina hatásossága fontos, hanem az is, hány embert oltanak majd be vele

Nemcsak a vakcina hatásossága fontos, hanem az is, hány embert oltanak majd be vele

Megadta magát a férfi, aki túszul ejtett hat gyereket Szentpéterváron

Megadta magát a férfi, aki túszul ejtett hat gyereket Szentpéterváron