szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A keresőóriásnál meghosszabbították a home office-t szeptemberig, de utána se kell majd minden nap bemenni az irodába.

2021-ig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt bevezetett teljes home office-t a Google-nél – írja a Reuters Sundar Pichai vezérigazgató belső, munkavállalóknak kiküldött köremailjére hivatkozva. A Google egyike volt a világon az első nagyvállalatoknak, amely azt kérte a dolgozóitól: egyáltalán ne menjenek be az irodába. Az irodába való visszatérés idejét már többször kitolták, legutóbb 2021 júliusára, ez módosult most szeptemberre.

A Google ráadásul szeptemberben sem akar visszaállni a teljes irodai munkarendre, Pichai tájékoztatása szerint valamiféle rugalmas heti munkarendet tesztelnek éppen. A rugalmas beosztás része lenne, hogy a munkavállalók legalább heti három nap bemennek az irodába, a többi napon pedig otthonról dolgoznak.

„Feltevésünk szerint a rugalmas modell növelni fogja a produktivitást, az együttműködést, és javítani fogja az emberek közérzetét” – írta Pichai.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Szigorúbb államot, home office-t és sok iskolai tesztelést akarnak a hvg.hu olvasói

Az olvasóink közel háromnegyede úgy gondolja, hibázik a kormány és az operatív törzs, amikor az egyéni felelősségre helyezi a hangsúlyt a járvány elleni védekezésben. A hvg.hu újabb koronavírus-nagytesztjéből azt is megtudtuk, hogy az elsöprő többség szerint jó dolog a home office, és szinte senki nem érti, miért szabad meccsre járni. Abban már nincs ekkora egyetértés, hogy kellene-e szigorítani a maszkviselés szabályain.

Kemenesi: Százezerszer inkább okoz trombózist a koronavírus, mint az AstraZeneca vakcinája

Kemenesi: Százezerszer inkább okoz trombózist a koronavírus, mint az AstraZeneca vakcinája

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget

A magyar kormány és az OTP után az MLSZ is Közép-Ázsiában lát nagy lehetőséget