szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Harmadik hete vezeti az észak-amerikai mozis toplistát az Aquaman, a fantasyre a hétvégén további 30,7 millió dollár értékben váltottak jegyet, ezzel hazai bevétele csaknem elérte a 260 millió dollárt.

Az Aquaman világszerte átütő siker, globális árbevétele már 940,7 millió dollárnál tart. Magyarországon december 13-tól játsszák a filmet, az első hetekben itt is listavezető volt.

A hétvége egyetlen jelentősebb premierfilmje, a Végtelen útvesztő című pszichothriller a második helyen végzett 18 millió dollár bevétellel, ami kétszer annyi, mint amennyibe az elkészítése került.

Az ugyancsak harmadik hete játszott Mary Poppins visszatér a harmadik legnagyobb bevételt hozta 15,8 millió dolláros bevétellel. Az 1964-es Mary Poppins folytatása globálisan már 256 millió dollárt hozott.

Az előző héthez hasonlóan a negyedik helyen a Pókember: Irány a Pókverzum! végzett 13 millió dollárral, ötödikként az ŰrDongó, a Transformers-széria legújabb epizódja futott be 12,8 millió dollárral.

Hatodik helyen Clint Eastwood A csempész című drogcsempészdrámája végzett 9 millió dolláros bevétellel.

A hetedik helyezett, az Alelnök című életrajzi film Dick Cheney volt amerikai alelnökről az előző hetinél 25 százalékkal kevesebbet, 5,8 millió dollárt hozott a hétvégén, eddigi összbevétele fele a 60 millió dolláros költségvetésnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Széchenyi Turisztikai Kártya Programmal segítik az ágazatot

Széchenyi Turisztikai Kártya Programmal segítik az ágazatot

Radar360: Tüntetést ígérnek a színművészetisek, óriási robbanás Bejrútban

Radar360: Tüntetést ígérnek a színművészetisek, óriási robbanás Bejrútban

Hont András bántalmazása miatt gyanúsított lett Bede Zsolt

Hont András bántalmazása miatt gyanúsított lett Bede Zsolt