szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mi történt Budapesten, és miért áldozta fel magát Fekete Özvegy a Végjátékban? Állítólag ez is kiderül majd a filmből.

Megírtuk már korábban, hogy Magyarországon is forgattak a készülő Marvel-filmhez. Bár Fekete Özvegy a Bosszúállók: Végjátékban meghalt, a Marvel bízik a rajongókban, hogy kedvenc bérgyilkosnőjük kedvvéért ismét megrohamozzák a mozikat – még ha olyan rekorddöntögető bevételre nem is számíthatnak, mint a Végjáték esetében.

A cselekményről eddig azt lehet tudni, hogy Natasha Romanoff ellenfele a Kiképző nevű zsoldos orgyilkos lesz, aki nagyon ért a fegyverekhez, és ha valakit már látott küzdeni, le tudja másolni a mozdulatait. Ennek kapcsán Scarlett Johansson azt mondta, hogy a Fekete Özvegy-filmben a korábbi Marvel-filmeknél több akcióra számíthatunk.

Feltűnik majd a filmben Amerika Kapitány szovjet megfelelője, Red Guardian is, akit a Stranger Thingsből ismert David Harbour alakít. Ráadásul az is kiderül, miért áldozta fel magát Natasha Romanoff a Végjátékban.

Johansson szerint elég kemény filmre számíthatunk, amelynek hangulatához a Logan és a Terminator 2. szolgált inspirációul.

A Fekete Özvegyet várhatóan 2020. május 1-én mutatják be.

(Epicstream, Screenrant)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabadulhatnak Ronaldinhóék

Szabadulhatnak Ronaldinhóék

Egy EU-tag katonai lépéseket helyezett kilátásba Törökországgal szemben

Egy EU-tag katonai lépéseket helyezett kilátásba Törökországgal szemben

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Melyik böngésző mennyire népszerű?