szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Izgalmas szereposztással érkezett az új filmje, a The Gentlemen előzetese.

Itt egy kis Disney-féle Aladdin, ott egy kis kalandfilm, ami nyomokban Arthur királyt tartalmaz, de Guy Richie-t azért akkor szeretjük, amikor könyékig túr az alvilági szennyben.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső és a Blöff sikereivel a csúcsra törő brit rendező kipróbálta magát Hollywoodban, de legutóbb talán az első Sherlock Holmes-filmben tudta jól működően megcsillogtatni a stílusát.

Ezért aztán nagyon várjuk az új filmjét, amelyben visszatér a gyökereihez. A The Gentlemen szereplői nem kifejezetten úriemberek, így amikor elterjed a pletyka, hogy a Matthew McConaughey által alakított Mickey Pearson kiszáll a marihuánabizniszből, megindul a marakodás, hogyan osszák fel a birodalmát. Pearson viszont leginkább egy oklahomai milliárdos dinasztiának szeretné eladni az egészet.

A szereposztás imponáló, McConaughey mellett láthatjuk majd Charlie Hunnamet, Michelle Dockeryt, Jeremy Strongot, Colin Farrellt és Hugh Grantet.

A film hazai bemutatója 2020. január végén, február elején várható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!