szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, leáll a Jóban Rosszban forgatása.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában
A TV2 Csoport az RTL Magyarországhoz hasonlóan több óvintézkedést is tett a koronavírus-járvány megfékezése érdekében az elmúlt napokban. Először közönség nélkül forgatták új showműsoruk, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada vasárnapi adását, aztán a TV2-n hétköznap esténként látható Mintaapák munkálatait is leállították. A vírushelyzet miatt a cégcsoport egyes produkciók gyártását átütemezi, az átszervezésnek köszönhetően több műsor felvételét pár napra felfüggesztik - válaszolta a TV2 sajtóosztálya az Origónak.
A leállás a portál szerint érinti a Jóban Rosszbant is. A napi sorozat jelenleg hétköznap, 21:00-kor látható új részekkel a SuperTV2-n, egyelőre nem tudni, meddig lesznek még képernyőn a korábban felvett epizódok.

Ahogy hétfőn megírtuk, az RTL Klub intézkedésket vezetett be kollégái védelme érdekében: többek között lefújták a Survivort, a Híradó stábja pedig  lekettőzött stábbal dolgozik.

A TV2 vasárnap már közönség nélkül forgatta le a Nicsak, ki vagyok? című álarcos-énekes műsort, a Sorozatwikinek pedig megerősítették, hogy leállítják a Mintaapák forgatását.

A csatorna az Origo megkeresésére elmondta, hogy

a vírushelyzet következtében a TV2 egyes produkcióinak gyártását átütemezi, mivel a társaságuk számára elsődleges fontosságú a kollégák és a produkciókban közreműködők egészségének a védelme. Ennek az átszervezésnek köszönhetően pár napra felfüggesztik egyes műsorok forgatását.

A hírportál úgy tudja, hogy határozatlan időre a Jóban Rosszban forgatása is leáll.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!