szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A két rapper már a stúdiómunkáknál tart.

„Elég jól haladunk a stúdiózással, olyan jók lettek a dalok, hogy egyelőre azt sem tudjuk, melyikkel jöjjünk ki elsőként” – mondta Majka a Blikknek, barátságuk, alkotókedvük is olyan, mint régen. „Semmi nem változott, ugyanúgy megy a közös munka, ahogy korábban, jó hangulatban.”

A páros Curtis drogproblémái miatt szakított 2018-ban, és tavaly novemberben lépett először újra közösen a színpadra a TV2 stúdiójában, azóta pedig koncerteztek a 100 Tagú Cigányzenekarral is. A fesztiválszezon is be volt táblázva, de a koronavírus-járvány keresztülhúzta a számításaikat.

Így viszont bőven volt idő az új dalok befejezésére, és a rajongók sem maradnak Majka és Curtis nélkül.

„Nem azért készültek az új dalok, mert bármiféle nyomás volt rajtunk, vagy mert a közönség ezt várta. Így esett jól – jelentette ki Majka. – Elég erős dalok lettek, van köztük mindenféle, régi diszkósláger feldolgozása, szövegcentrikus szám, egy bulizósabb és egy lelkisebb is. Sőt az egyiket, ami a férfibecsületről szól, szeretnénk felajánlani egy szervezetnek, mondjuk Az Ezer Lámpás Alapítványnak.”

Majka az elmúlt napokban azzal került a lapokba, hogy keményen beszólt a popzenészeknek nyújtott segélyekért sorba álló kollégáinak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

Csak rámutatnak az anyajegyre ezzel a kütyüvel, és megmondja, bőrrákról van-e szó

Csak rámutatnak az anyajegyre ezzel a kütyüvel, és megmondja, bőrrákról van-e szó

Osztrák állami díjat kap Krasznahorkai László

Osztrák állami díjat kap Krasznahorkai László