szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyik zenésztársa megerősítette a hírt.

A Bors és a Blikk is arról írt hétfő reggel, hogy holtan találták Petics Kristófot, az X-Faktor egy korábbi versenyzőjét. A Bors úgy tudja, hogy az énekes holttestét egy Újfehértó melletti tóban találták meg. A lap információi szerint az énekes gyakran járt oda lazítani, vesztét az okozhatta, hogy a lába beszorult egy faágba vagy farönkbe.

A hírt a férfi zenekarának (Gilbert In Love) egyik tagja, Fekete Edward erősítette meg az Indexnek.

Meghalt Petics Kristóf, a GIL (Gilbert In Love) zenekar frontembere, illetve az X-faktor egykori versenyzője és énekese, erősítette meg a bulvársajtóban keringő információkat az Indexnek a zenekar ritmusgitárosa, Fekete Edward.

"Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra... Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak" – közölte az Index megkeresésére a zenekar.
A Blikk hétfő reggel számolt be arról, hogy vasárnap holttestet találtak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón egy tó vizében, amely a lap információi szerint az X-Faktor 2016-os botrányhős énekeséé. Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, ők azonban adatvédelmi okok miatt nem adtak tájékoztatást.
A Bors információi szerint az énekest vízbe fúlva találták meg annál a tónál, amelyhez szívesen járt ki lazítani és iszogatni; valószínűleg szombaton is ez történt. A portál szerint a lába beszorult egy faágba vagy farönkbe, ez okozhatta a vesztét.
Petics Kristóf 2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, ahonnan később verekedés miatt kizárták. Az énekest később MC Hawer karolta fel, ám idővel vele is összekülönbözött. Bizonytalan halálhíréről ő is megemlékezett a Facebookon, korábban ő beszélt a sajtónak arról is, hogy az énekes bipoláris zavarban szenved.

"Igen, igaz a hír. Tragikus és megdöbbentő. Szerdán jött volna hozzám, a TV2-be mentünk volna aláírni szerződést a következő Sztárban Sztár műsorra... Semmi nem indokolta, hogy ez legyen. Komoly tervei voltak" – mondta a lapnak Fekete Edward.

Petics Kristóf a 2016-os széria egyik versenyzője volt, átjutott a mentorházon, és mehetett volna az élő adásba, de eljárást indított ellene a rendőrség, miután összevert valakit egy budapesti szórakozóhelyen. Petics Kristófot kizárták a versenyből, helyére Mata Ricsi került, aki a döntőig jutott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!