Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól

Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha újranyitnak a mozik, az egyik első bemutató a Godzilla vs. Kong lesz, de ha marad a zárás, márciusban akkor is elérhetővé teszik a filmet. Meg is jelent hozzá a súlyosan agyzsibbasztó előzetes.

Elkészült a Warner Bros. Szörnyverzumnak nevezett, egymást püfölő szörnyetegekre épülő sorozatának következő darabja, a Godzilla vs. Kong, amelynek legfontosabb újítása az lesz, hogy már nem egy, hanem két jól ismert mozis szörnyeteg fogja egymást püfölni, mivel a cím ismeretében a legkevésbé sem, máskülönben viszont azért eléggé meglepő módon egymásnak eresztik benne Godzillát és King Kongot. És igazából erről a filmről ez az egyetlen dolog, amit el lehet mondani, de ez is bőven elég.

Azért a trailerből kiderül, hogy a Warner tényleg teljesen biztosra ment, mert még egy aranyos kislány is fontos szerepet kap a filmben, ami talán még egy kiscica szerepeltetésénél is nagyobb adu ász (mindenesetre dicséretes mértéktartás a stúdiótól, hogy legalább a kiscicát kihagyták a buliból): a lány az egyetlen, aki szót ért King Konggal, így aztán nyilván ő lesz az, aki végül megmenti a teljes emberiséget, vagy legalábbis azt a részét, amelyik ép ésszel túléli a film megtekintését.

A Godzilla vs. Kong mozis bemutatóját március 26-ára tervezik, de ha addig netán nem tudnának újranyitni a mozik, a Warner akkor sem esik kétségbe, hiszen, ahogy a stúdió minden 2021-es nagy dobása, ez a film is azonnal felkerül majd az HBO Max streamingszolgáltatóra. (Ez volt az a döntés, ami teljesen kiakasztotta a filmesek jó részét.) De ez csak Amerikában lesz így, Magyarországon a film majd a mozik újranyitása után kerül vászonra.

A film férfi főszereplője Alexander Skarsgård lesz, és fontos szerepe lesz benne a Stranger Things című sorozat Tizenegyeseként megismert Millie Bobby Brownnak is.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások