szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyórás epizódban az összeesküvés-elméletek rajongói is megkapják a magukét.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Március 15-től magyar felirattal a Comedy Centralon is látható majd a második hosszabb, kifejezetten a koronavírussal foglalkozó South Park-epizód. A debütáló South ParQ Vaccination Special az oltásokról fog szólni, és közel egyórás lesz. Ahogy a cím is utal rá, a QAnonról és az összeesküvés-elméletekről is szó esik majd.

Az előzetes szerint Butters oltásellenes, és társaival egy QAnonhoz hasonló mozgalmat hoz össze, Cartman pedig természetesen elkezd kereskedni a vakcinákkal.

Az új részt a Comedy Centralon mutatják be, de később a sorozat honlapján is meg lehet majd nézni.

A South Parkból eddig 23 évad készült, a legutóbbi 2019-ben fejeződött be. Azóta csak az első, koronavírussal foglalkozó különkiadás, a South Park Pandemic Special jelent meg még 2020 őszén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csányi szerinte az Eb-t még nem veszélyezteti a Szuperliga

Csányi szerinte az Eb-t még nem veszélyezteti a Szuperliga

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

Egyetlen kocsit sem adott el, mégis 87 milliárd dollárt ér egy kínai autógyár

Már ki lehet próbálni a MÁV új jegyautomatáit

Már ki lehet próbálni a MÁV új jegyautomatáit