''Leírhatatlan érzés'' - fogalmazott a díjátadó után Széll Tamás, hangsúlyozva, hogy négy és fél hónap szinte pihenés nélküli munka áll mögöttük. Mint hozzátette, csapatával nagyon erősnek érezték a munkájukat, ezért azt várta, hogy az első ötben végeznek, vagy elcsípnek egy különdíjat. "Mindig lehet fejlődni, de a mai versennyel 95 százalékig elégedett vagyok" - jegyezte meg.
A friss kontinensbajnok elmondása szerint ha a hal- és a húsétel is erős tud lenni, az általában pozitív jel. ''Tökéletes csapatmunkát tudtunk bemutatni, nagyon tisztán, precízen tudtunk dolgozni, a boxon belül szinte semmi kommunikációval. Ezeken kívül szerencse kellett és hidegvér: az embernek ki kell tudnia kapcsolni, ami körülötte van; a nagyon felkészült versenyzők is el tudnak vérezni az utolsó egy órában'' - tette hozzá.
Széll Tamás a verseny történetének első magyar séfjeként vett részt a Bocuse d'Or világdöntőjében 2013-ban. Visszatekintve elmondta: ha az ember egyszer megtapasztalja, milyen a lyoni világdöntő, az utána óriási lökést ad.

Széll Tamás előkészületei
Fülöp Máté

Az olasz Marco Acquaroli munka közben.
Fülöp Máté

Készül a francia Laurent Lemal alkotása.
Fülöp Máté

Készül a tányér
Fülöp Máté

Széll Tamás húsétele
Fülöp Máté

Zsűri elé érkező alkotás
Fülöp Máté

A magyar csapar érkezése az eredményhirdetés előtt
Fülöp Máté
Kövessenek minket a Facebookon is!