szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hétvégén látható riportfilmben a Tv2 elkísérte Orbán Viktort egyik kampánynapján.

A hétvégén látható riportfilmben a Tv2 elkísérte Orbán Viktort egyik kampánynapján. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje a kampány lanyhaságát firtató kérdésre azt válaszolta, szerinte – nyugat-európai tapasztalatai alapján – ez a normális - olvasható a 79 nap blogon.

Aligha gondolják viszont lanyhának a kampányt a szocialisták, akik számára a tét – jelenlegi szervezeti-politikai formájukat tekintve – egyre inkább a túlélés és megmaradás. Ennek megfelelően az MSZP-kampány végletes eszközökkel is dolgozik, amire jó példa legutóbbi filmjük, amelyben a következő Orbán-kormány "mögött" vonuló gárdisták láthatóak. Hasonló okokból nem tekintheti lanyhának a kampányt az MDF sem, amely ugyancsak a túlélésért küzd, a szocialistákhoz képest a különbség legfeljebb annyi, hogy ők napok óta erről is beszélnek a választóknak - írja a blog szerzője. Részletekért látogasson el a 79 nap blogra.

hvg.hu Napi merítés

Teljesen átértékelődött március tizenötödike

A nemzeti ünnepek kiemelkedő pillanatok egy nemzet életében: emlékezeti eszközök, összekötik a múltat a jelennel és a jövővel, formálják a társadalom működéséről kialakult képünket. A jelen helyzetet pedig minden politikai erő válságként kezeli - olvasható a 79 nap blogon.

hvg.hu Napi merítés

A Jobbiknak ki a legnagyobb ellenfele?

Az elmúlt hetekben minden eddiginél élesebben láthatóvá vált a Fidesz és a Jobbik egymással való rivalizálása, amely a szűkebb értelemben a választók két párt között ingadozó csoportjának megnyeréséért zajlik - olvasható a 79 nap blogon.

hvg.hu Napi merítés

Lesz-e visszalépés valamelyik párt javára?

Mihez kezdenek a szocialisták, ha a Jobbik esetleges váratlan erősebb szereplése miatt néhány egyéni választókerületben felmerül a Fidesz javára való visszalépés lehetősége? - tette fel a kérdést a 79 nap blog szerzője.

Napi merítés

Mit tett eddig a Fidesz?

A március 15-i rendezvény kampánynyitóként való értelmezésével „elindult” a Fidesz kampánya. A megelőző napokban a párt nyilvánosságra hozta országos listáját, területi listáit, valamint választási programját. Érdemes tehát visszatenkinteni az eddigi Fidesz kampányra - olvasható a 79 nap blogon.

Napi merítés

Miért alakult így az MDF sorsa?

Az, hogy az MDF válhatott ennek a választási kampánynak a vesztesévé, nem volt törvényszerű, annak ellenére, hogy az SZDSZ-szel való együttműködés egyetlen pillanatig sem látszott sikeresnek.

A kutyáját védte a budapesti villamoson halálra szúrt férfi

A kutyáját védte a budapesti villamoson halálra szúrt férfi

Gulyás: Elegendőek a kormány intézkedései

Gulyás: Elegendőek a kormány intézkedései

A Wizz Air több kelet-közép-európai államnak is segít a járvány idején

A Wizz Air több kelet-közép-európai államnak is segít a járvány idején