szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelent a magyar kiadása a világ egyik legfontosabbnak étteremkalauzának. A kiadvány ötszáz oldalon keresztül mutat be olyan hazai éttermeket, ahol garantáltan jó minőségű konyhával találkozhatnak.

A Gault &Millau a magyar éttermeket osztályozza, hasonlóan a Michelin által vezetett értékeléshez. Az Egy Nap a Városban blog szerzője szerint a magyar gasztronómia mára eljutott oda, hogy ne kelljen szégyenkeznie: Budapesten 17 (köztük a Mák, a Nobu, a Csalogány, a Laci!Konyha!), vidéken 9 étterem (Brill, Ráspi, Kistücsök, JT Enoteca, Hotel Hertelendy, Visz) is megkapta a szakácssapkát a G&M-től ami a jó, megbízható teljesítményű konyhát jelöli. Sőt, országszerte 16 olyan étterem van, ami több pontot kapott, mint annak idején az első Alexandra étteremkalauzban a 13,5 pontos Csalogány (inlc. a Csalogány maga).

A teljes bejegyzést az Egy Nap a Városban blogon olvashatják.

Aggódik, mert sok edzést kihagyott? Egy új kutatás szerint nem kell, az izmai jól emlékeznek

Aggódik, mert sok edzést kihagyott? Egy új kutatás szerint nem kell, az izmai jól emlékeznek

Egyre több kalauzt és járművezetőt ér támadás a MÁV-nál

Egyre több kalauzt és járművezetőt ér támadás a MÁV-nál

Nemzetközi lapszemle: Nyugaton összeomlott a jobbközép, a mérsékeltek a populista demagógokat utánozzák

Nemzetközi lapszemle: Nyugaton összeomlott a jobbközép, a mérsékeltek a populista demagógokat utánozzák

Mától ezeket nem lehet forgalomba hozni az Európai Unióban

Mától ezeket nem lehet forgalomba hozni az Európai Unióban