szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megjelent a magyar kiadása a világ egyik legfontosabbnak étteremkalauzának. A kiadvány ötszáz oldalon keresztül mutat be olyan hazai éttermeket, ahol garantáltan jó minőségű konyhával találkozhatnak.

A Gault &Millau a magyar éttermeket osztályozza, hasonlóan a Michelin által vezetett értékeléshez. Az Egy Nap a Városban blog szerzője szerint a magyar gasztronómia mára eljutott oda, hogy ne kelljen szégyenkeznie: Budapesten 17 (köztük a Mák, a Nobu, a Csalogány, a Laci!Konyha!), vidéken 9 étterem (Brill, Ráspi, Kistücsök, JT Enoteca, Hotel Hertelendy, Visz) is megkapta a szakácssapkát a G&M-től ami a jó, megbízható teljesítményű konyhát jelöli. Sőt, országszerte 16 olyan étterem van, ami több pontot kapott, mint annak idején az első Alexandra étteremkalauzban a 13,5 pontos Csalogány (inlc. a Csalogány maga).

A teljes bejegyzést az Egy Nap a Városban blogon olvashatják.

Orbán Viktor helyett Menczer Tamás reagált Magyar Péter kihívására

Orbán Viktor helyett Menczer Tamás reagált Magyar Péter kihívására

Kirándulóidő: medve bóklászik az Aggteleki Nemzeti Park déli részén

Kirándulóidő: medve bóklászik az Aggteleki Nemzeti Park déli részén

Nem a testsúlyán múlik, hogy vashiányos-e

Nem a testsúlyán múlik, hogy vashiányos-e

Úgy tűnik, a MÁV most már minden nap kivezényel 300 pótlóbuszt tartalékba, biztos, ami biztos

Úgy tűnik, a MÁV most már minden nap kivezényel 300 pótlóbuszt tartalékba, biztos, ami biztos