szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A belgyógyászaton a múlt héten elrendelt hasonló tilalom szintén érvényben van még, hétfőtől a kardiológiai rehabilitációs osztályon is látogatási és betegfelvételi tilalmat rendeltek el.

A belgyógyászat után hétfőtől a kardiológiai rehabilitációs osztályon is látogatási és betegfelvételi tilalmat rendeltek a zalaegerszegi kórházban, hányással és hasmenéssel járó megbetegedések miatt - közölte az intézmény főigazgatója. Csidei Irén tájékoztatása szerint az osztályon halmozottan előforduló megbetegedések miatt bizonytalan ideig tart a korlátozás.

Hozzátette: a belgyógyászaton a múlt héten elrendelt hasonló tilalom szintén érvényben van még. A Zala Megyei Kórházban január 27-én rendelték el először a belgyógyászati osztályon a látogatási és betegfelvételi tilalmat. Az indoklás szerint akkor is a hányással és hasmenéssel járó, halmozottan előforduló megbetegedések miatt volt szükség a korlátozás elrendelésére.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!