Flashmobos csődülettel kérte meg a lány kezét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Villámcsődület kórussal tette feledhetetlenné leánykérését egy cardiffi férfi: a 36 éves Marc Fury egy étterembe szervezte a meglepetést, partnere, Naomi Coleman az utolsó pillanatig nem sejtette, miről van szó.

A BBC News beszámolója szerint  Fury csütörtök este barátnőjével tért be a walesi főváros Cosy Club éttermébe. Asztaluknál ültek, amikor egyszer csak egy negyven tagú kórus termett körülöttük, amely fergeteges hangulatban adott elő egy Bruno Mars, valamit egy Whitney Huston számot - természetesen a szerelemről.

Az előadás végén a 34 éves Fury letérdelt a barátnője előtt, elővette a gyűrűt és megkérte a kezét. Naomi, aki addig érdeklődve nézte az eseményt, és csak ekkor döbbent rá, hogy valójában neki szólt a koncert, nyomban kedvese nyakába borult és igent mondott. Később elmondta: mindig is tudta, hogy vőlegénye képzelete rendkívül gazdag, de azt nem sejtette, hogy ennyire romantikus. "Szép és őrült dolog volt egyszerre" - mondta a lánykérésről.
   
"Marc semmit sem árult el, még akkor sem, amikor a kórus elkezdett énekelni. Egészen addig nem fogtam fel, amíg meg nem láttam, hogy a zsebébe nyúl. Hihetetlen volt, abszolút mesés" - mesélte. Fury egy konferencián ismerte meg a Sing & Inspire kórust, amelynek vezetője elmondta, hogy bár gyakran énekelnek flashmobokon, ez volt az első alkalom, hogy eljegyzésen léptek fel.

Az étterem személyzete is be volt avatva a meglepetésbe, az ott dolgozók igyekeztek úgy időzíteni a műszakjaikat, hogy minél többen ott lehessenek a különleges eseményen. A flashmobos lánykérésről készült videó a Facebook-on és a Twitteren is megjelent.