szerző:
hvg.hu

Szupermodellek helyett hétköznapi, alacsony, molett vagy duci nők pózoltak a tengerparton.

"Azt hiszem minden nőnek ki kellene próbálnia egyszer, hogy fürdőruhában fotózzák a tengerparton. Remek móka, és még az önbizalmat is növeli" – nyilatkozta a különleges projekt egyik résztvevője. Mint minden anti-szupermodell kampány, ez a fotósorozat is nagyon rövid időn belül aratott óriási sikert, ráadásul az  amatőr modellek még a Victoria's Secret fotóin látható pózokat is egy az egyben leutánozták.

Ahogy korábbi szépségideállal foglalkozó cikkünkben már írtuk, a Victoria's Secret "angyalai" egy bemutató előtt szinte semmit sem esznek és hetekig fogyókúráznak, szálkásítanak, azért, hogy hozzák a várt show-t. A mostani ellenkampány újra a természetellenes testideál káros hatásaira hívja fel a figyelmet.

A fotókat a boredpanda.com-on oldalon böngészheti.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!