szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A pipás lábbeligyártó cég olyan evolucionista szemlélettel vitte át kedvelt sportcipőinek vonalvezetését és dizájnját...

A pipás lábbeligyártó cég olyan evolucionista szemlélettel vitte át kedvelt sportcipőinek vonalvezetését és dizájnját snowboard bakancsaira - jegyezzük is meg neveiket, Nike Vapen és Nike Zoom Kaiju -, hogy azt szinte öröm nézni. Úgyhogy tegyük is meg:

Ennél boldogabbá már csak az a látvány tehet, amikor látjuk ezeket a nagy, ergonómikus patákat rakétamódban lefelé szaggatni a havas domboldalon. Ja, hogy erre is van alkalmunk? Igen, mert a Nike a kor követelményeihez igazodva egy olyan videót is mellékelt a 2011-es snowboard cipőihez, aminek a végén legszívesebben mi akarnánk ott lenni Norvégia lankáin.

Úgyhogy a hatását voltaképpen el is érte. Nézzük is meg újra:

Még több kép a kollekcióról itt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!