HVG Extra Pszichológia
HVG Extra Pszichológia
Tetszett a cikk?

A következő ingyenes, online HVG Extra Pszichológia Szalonban Belső Nóra pszichiáterrel beszélgetünk a szeretet szabadságáról.

Mitől függ, hogy szabadnak érezzük-e magunkat? Megtehetjük azt, amit akarunk? Kimondhatjuk a szívünk vágyát? Érezhetjük azt, ami belül mozgat bennünket? Elfogadnak-e, szeretnek-e? Elfogadjuk-e, hogy szeretnek?

Mindezek a kérdések a szabadság különböző aspektusaira világítanak rá. Mindannyiunknak más-más a legfontosabb, és máshol vannak a korlátaink. Ám belső világunkban megtalálni a szabadságot korlátozások, kötöttségek között, béklyóink ellenére – ez mindenki számára lehetséges. Hogyan találhatunk rá, és élhetjük meg szabadságunkat – ez lesz beszélgetésünk vezérfonala.

Beszélgetőpartner: Dr. Belső Nóra hangulat- és szorongásos zavarokra specializálódott pszichiáter. A komplex, humanisztikus–személyközpontú terápiás megközelítés híve. A HVG Könyveknél megjelent művei: Hullámvasúton – Élet bipoláris zavarral (2018); A terapeuta esetei sorozatban: Életciklusok és hangulatzavarok – Hogyan küzdjünk meg életünk hullámvölgyeivel? (2020)

Időpont: 2021. május 20., csütörtök, 18:00

Az élő online beszélgetést zárt Facebook-csoportban követheti majd, amelynek során kérdéseket tehet fel a szakembernek. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az esemény Facebook-oldala itt található.

Hasonló cikkeket a legújabb HVG Extra Pszichológia magazinban találhat, amelyben a külső-belső szabadsággal foglalkozunk.

Fizessen elő a magazinra, most sokféle kedvezmény várja.VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!