Tetszett a cikk?

A New York Daily News listája a legostobább celebekről kíméletlen, miközben tárgyszerű igyekszik lenni. Reménytelen esetek és javítható félreértések egy súlyos ranglistán. De hol van Britney Spears?

Az Entertainment Weekly magazin legutóbbi számában összeállítást közölt az ötven legokosabb hollywoodi sztárról. Ez a lista ihlette meg a New York Daily News-t, hogy megjelentesse a saját válogatását a legostobább hírességekről, ami ugyan nem volt túl szép dolog, ám mégis, a legtöbb név kapcsán lehetetlen nem egyetérteni. Vegyük rögtön a két elsőt: egy (pillanatnyilag) szőke és egy barna hölgy.

Lindsay Lohan életét elnézve valóban nem tűnik különösebben intelligensnek. Számos szakmabeli szerint is fantasztikusan tehetséges, ennek ellenére csapnivaló filmeket készít, tönkreteszi magát alkohollal és drogokkal, valamint hihetetlen érzékkel választja ki a számára legkevésbé megfelelő férfiakat. A legkínosabb, amikor okosnak és komolynak akar látszani és a legviccesebb őrültségeket nyilatkozza. Azért mi nem raktuk volna az első helyre, hisz zsenge kora miatt még van esélye változni.

Kim Kardashian, a második helyen tündöklő barna viszont, valószínűleg végleg elveszett az emberiség intellektuálisabb fele számára. Nyilvánvaló fogyatékosságaira még valóságshowt is építettek, ami egyébként sikeres – minek is kezdene el gondolkodni?

Spencer Pratt és Jeff Kwatinetz nem sok vizet zavarnak mifelénk, a lista ötödik helyezettje, Shia LeBeouf viszont a filmipar egyik új üdvöskéje, akit Tom Hanks örökösének tartanak. Mi még nem vettük észre, hogy  buta volna, holott többször is foglalkoztunk vele mostanában, bár talán csak nem figyeltünk eléggé.

Heidi Montag az első helyre is kerülhetett volna, ha kicsit híresebb, így meg kell elégednie a hatodikkel, de valószínűleg az ő világában már az is remek dolog, hogy egyáltalán leírta egy újság a nevét. Az édes kis szőke Jessica Simpson állítólag a második filmet viszi a romlásba színészi tehetségének hiányával, de még ez sem volt neki elég arra, hogy felmérje lehetőségei határát.

A 24 rajongók nyilván nem örülnek majd, hogy bálványuk, a civilizált világ megmentőjét alakító Kiefer Sutherland is bekerült a válogatásba a kilencedik helyen, de tagadhatatlanul nehéz elhinni, hogy a Jack Bauert játszó színész okosabb egy ötödikesnél, amikor így negyven felett, a világhír közepette még mindig újra és újra elmeszelik ittas vezetésért.
Tori Spelling jelenléte a listán nem igazán igényel magyarázatot, bár amióta férjhez ment és gyereket szült, mintha visszafogottabban ontaná bölcsességeit a médiába.

A tizedik helyen álló szegény kis Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya valóban követett el hibákat, de adjunk már neki egy kis esélyt, hiszen összesen 19 éves, mi még nem írnánk le.

Az összeállítással kapcsolatban azonban egy dolgot nehezen értünk: hogy lehet, hogy Britney Spears nem került be a top tízbe és az utóbbi két évben nyújtott teljesítménye csak a 14. helyre volt elég?

hvg.hu Shake

Christina Aguilera terhesen vetkőzik

A híres kismamák jelentős része kihagyhatatlannak érzi a pocakos meztelenkedést. Christina Aguilera sem bírta ki pucérkodás nélkül.

Shake

Playmate-ek és szépségkirálynők a fedélzeten

A stewardessek nőies kosztümjeikben, tökéletes sminkjükkel, finom parfümjeikkel sok férfi álmának számítanak. Cikkünkben olyan playmate-eket, szépségkirálynőket, színésznőket, műsorvezetőket mutatunk be, akik korábban légiutas-kísérőként dolgoztak.

Shake

A legszexibb fehérnemű reklámok

Közeledik a karácsony, hirtelen megsokasodnak az ékszer, óra, parfüm és fehérnemű hirdetések a magazinokban és a képernyőkön. Fehérneműt, különösen nőknek szólót, sokféle módon lehet hirdetni: viccesen, agresszíven, művészkedve vagy az erotikára koncentrálva.

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Tizenegy aranybányászt kimenekítettek Kínában

Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól

Egy aranyos kislány mentheti meg a világot Godzillától és King Kongtól

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában