szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Ennek során a résztvevők többek között ellátogatnak a világ élvonalába tartozó, két Michelin csillagos osztrák...

Ennek során a résztvevők többek között ellátogatnak a világ élvonalába tartozó, két Michelin csillagos osztrák étterembe, a Taubenkobel-be, a Pannonhalmi Apátság pincészetébe, bio fűszerkertjébe, a NOBU-ba, a Spejzbe, Etyek egyik kiemelkedő pincészetébe, a Törley pincészetbe, borkóstolást tanulnak a CEWI-ben, a legújabb technológiák szellemében sütnek-főznek Segal Viktorral, elkészítenek, majd foodstylisttal lefotóznak egy ételsort, csúcsminőségű alapanyagokkal ismerkednek Budapest legújabb gourmet központjában. 

A tanfolyam főbb előadói: Glázer Attila foodstylist, Réz András whiskynagykövet, Rudits Károly vendéglátós, Segal Viktor szakács, T. Nagy Tamás gasztrovállalkozó, Vomberg Frigyes foodstylist, tanár, Wossala Rozina gasztronómus.

Jelentkezni a www.werkakademia.hu –n vagy a 06 30 444 8888-as számon lehet.

Ukrán külügy: Ha a magyar fél prioritása Oroszország megerősítése, akkor ezt őszintén be kell vallania

Ukrán külügy: Ha a magyar fél prioritása Oroszország megerősítése, akkor ezt őszintén be kell vallania

Több mint ezerkétszáz műalkotást adott kölcsön a Szépművészeti Múzeum az állami szerveknek

Több mint ezerkétszáz műalkotást adott kölcsön a Szépművészeti Múzeum az állami szerveknek

Az MTI Rogán Antal szankcionálásáról nem, csak Gulyás és Szijjártó reakciójáról számolt be

Az MTI Rogán Antal szankcionálásáról nem, csak Gulyás és Szijjártó reakciójáról számolt be

Tudta, hogy áram és áram között is van különbség?

Tudta, hogy áram és áram között is van különbség?