szerző:
Lukács Andrea
Tetszett a cikk?

Twitteren jelentette be Nelly Furtado, hogy jótékonysági célra ajánlja fel azt az egymillió dollárt, amit 2007-ben egy 45 perces fellépésért a Kadhafi-klán fizetett neki.

"2007-ben 1 millió dollárt kaptam a Kadhafi-klántól egy 45 perces fellépésemért. Egy olasz hotelben volt a show. Jótékonysági célra ajánlom a pénzt"  - csiripelte Nelly Furtado Twitteren. A kanadai énekesnő tegnap üzent az elhatározásáról. A 32 éves Furtado gázsija még a világsztárok között is csillagászatinak számít - írja a Spiegel Online.

Furtado arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy milyen szervezetnek fogja átutalni a majdnem 200 millió forintnak megfelelő összeget.

Azóta a Wikileaks nyomán az is kiderült, hogy 2009 szilveszterén Kadhafi fia, Muatassim Beyoncét és Ushert kérte fel, hogy szórakoztatssa vendégeit a Karibi-szigeteken, egy évvel korábban pedig Mariah Carey-nek fizetett a líbiai ugyancsak egymilliót az újévi koncertért.

Nelly Furtado 2000-ben robbant be a köztudatba I'm like a bird című dalával. Azóta 40 millió lemezt adott el a portugál gyökerekkel rendelkező kanadai. 2004-ben ő szerezte a foci európa bajnokság hivatalos dalát, melyet Lisszabonban a portugál-görög döntő előtt élőben is előadott.

 

MTI Világ

Kadhafi, a tömeggyilkos bohóc

Az arab nacionalizmus fenegyereke, a terrorizmus hivatalos támogatója, a sivatag sokat látott oroszlánja, király és bohóc: Moammer el-Kadhafi ezredes 40 éve kápráztatja el a világot sziporkázó elméjével, különleges elméleteivel, és faragatlan viselkedésével.

MTI Világ

Kadhafi: "nincsenek zavargások"

Moammer Kadhafi líbiai vezető egy szerb televíziónak kijelentette, hogy Líbiában marad. Emellett a külföldet, illetve az al-Kaidát vádolta a 41 éves uralmát fenyegető lázadásért.

MTI Világ

Kadhafi menesztette kémfőnökét, Chávez közvetítene

Moammer Kadhafi líbiai vezető menesztette a hírszerzés főnökét, aki kulcsszerepet játszott a rendszerellenes tüntetések elfojtásában - közölte a Kurina című líbiai lap. Eközben Hugo Chávez venezuelai államfő nemzetközi közvetítést javasol a líbiai válság békés rendezése érdekében.

Felkerült a netre egy nukleáris reaktor vezérlőpanelje, valaki már le is csapott rá

Felkerült a netre egy nukleáris reaktor vezérlőpanelje, valaki már le is csapott rá

Elhunyt Göncz Árpádné

Elhunyt Göncz Árpádné

200 lóerős motort kapott a megújult Toyota Hilux

200 lóerős motort kapott a megújult Toyota Hilux