szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A japán cunami és nukleáris katasztrófa után a spirituális gyógyítók is akcióba lépnek. A híres japán energiadoktor, Dr. Masaru Emoto március 31-ére délre hirdette meg a vízmentő ceremóniát.

„Fukusimai atomerőmű vize: bocsáss meg, hogy szenvedést okoztunk, bocsáss meg nekünk! Köszönjük neked, szeretünk!” – ezt az imát kell egymás után háromszor elmondani március 31-én délben, ha szeretnénk segíteni a japán vizeken. A Facebookon is meghirdették a vízceremóniát, mely azon a spirituális feltevésen alapul, hogy a pozitív rezgésű gondolatok és szavak hatással vannak a víz molekurális összetétetelére.

Dr. Masaru Emoto húsz éve tudományosan vizsgálja a vizeket. Kísérleteiben azt bizonyítja, hogy a kedves szavakkal illetet tiszta, palackozott víz kristályai gyönyörű formát öltenek, ha azonban csúnyán beszélünk hozzá, akkor eldeformálódnak. A víz rejtett üzenete című könyvében gyűjtötte össze a meghökkentő tapasztalatokat.

©

Emoto nem csupán a hangos gondolatokkal, hanem a leírt szavakkal kapcsolatban is ugyanerre a következtetésre jutott. Ha az átlátszó üvegek címkéin a ’szeretlek’, ’szép vagy’ és hasonló kedves üzenetek szerepeltek, a molekulák meghálálták, ha viszont szidalmazó és negatív címkéket ragasztott rájuk, úgy mint ’megöllek’ vagy ’utállak’, akkor szétestek.

Ezen elv alapján le lehet vezetni a pozitív gondolkodás kémiai folyamatát, mely az emberi testre is hatással van (mivel annak 70%-a víz).

A japán katasztrófa után, a sugárszennyezett vizek megmentése érdekében is szükség van a gyógyító gondolatokra - üzeni Emoto.

A Facebookon eddig több mint húszezren jelezték a világ minden pontjáról, hogy részt vesznek a rövid ceremónián, melyhez Emoto azt ajánlja, csöndben magunkban mondjuk el a sorokat, imára kulcsolt kezekkel.

MTI Tech

Japán atomkatasztrófa: sugárzó anyagot tartalmaz a tengervíz

A határértéket 1250-szeresen meghaladó radioaktív jódot mutattak ki Japánban a tengervízből több száz méterre a szökőárban megsérült fukusimai atomerőműtől - közölte szombaton az atomreaktorok biztonságát felügyelő japán szerv.

MTI Világ

Nem csitul a rettegés Japánban

A súlyosan sérült Fukusima-1 japán atomerőműtől 120 kilométerre északra egy másik, szintén károkat szenvedett atomerőmű környékén élőket is aggasztja a kialakult helyzet, és sokan arra készülnek, hogy elhagyják a térséget.

Hírszerző/FH Világ

Japán: 1923 óta most volt a legtöbb áldozat

28 ezerre emelkedett a március 11-ei földrengés és az ezt követő, tízméteres hullámokkal érkező szökőár halálos áldozatainak és eltűntjeinek hivatalos száma a rendőrség hétfői bejelentése szerint.

A jövő évi iPhone-okban már 48 megapixeles kamera lesz – állítja az Apple-elemző

A jövő évi iPhone-okban már 48 megapixeles kamera lesz – állítja az Apple-elemző

Biztonsági őrök támadtak egy legénybúcsúzó társaságra Siófokon – videó

Biztonsági őrök támadtak egy legénybúcsúzó társaságra Siófokon – videó

Összeverekedett két panda Szecsuanban, 17 percig gyűrték egymást - videó

Összeverekedett két panda Szecsuanban, 17 percig gyűrték egymást - videó