szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a...

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a kolbásztöltés és a 42 tojás sárgáját felvevő szalvétagombóc, ami nélkül a szalontüdő, nem szalontüdő. Bár a Pest-Buda hivatalosan csak másnap nyitotta meg kapuit, a vasárnap délutáni forgalomra sem lehetett panasz. A szeles idő ellenére olasz férfikompánia kurjongatott a teraszon, decens párok, és titkos összeesküvést szövő urak hajoltak az asztalok fölé, és kisgyerekes családok próbáltak éhes csemetéik kedvében járni. A magát mezei, természetkövető szakácsnak aposztrofáló Litauszki Zsolt a Várhegy gyomrában adott interjút nekünk. Ha kíváncsi az interjúra, kattintson a cikk folytatásáért!

Halálosan megsérült egy Hajdú-Bihar megyei férfi a tűzijátéktól

Halálosan megsérült egy Hajdú-Bihar megyei férfi a tűzijátéktól

Elég hozzá 4000 forint, hogy megrendüljön a bizalom a felhőben?

Elég hozzá 4000 forint, hogy megrendüljön a bizalom a felhőben?

Tücsök, bogár, laborhús – jönnek az alternatív fehérjeforrások

Tücsök, bogár, laborhús – jönnek az alternatív fehérjeforrások

„Nehéz elmondani, ezt látni kell” – Bokros Dorottya filmje a vogue-ról a hvg360-on

„Nehéz elmondani, ezt látni kell” – Bokros Dorottya filmje a vogue-ról a hvg360-on