szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a...

Magyarország egyik legjobb – sokak szerint jelenleg a legjobb – séfje azzal fogadott minket, hogy még hátra van a kolbásztöltés és a 42 tojás sárgáját felvevő szalvétagombóc, ami nélkül a szalontüdő, nem szalontüdő. Bár a Pest-Buda hivatalosan csak másnap nyitotta meg kapuit, a vasárnap délutáni forgalomra sem lehetett panasz. A szeles idő ellenére olasz férfikompánia kurjongatott a teraszon, decens párok, és titkos összeesküvést szövő urak hajoltak az asztalok fölé, és kisgyerekes családok próbáltak éhes csemetéik kedvében járni. A magát mezei, természetkövető szakácsnak aposztrofáló Litauszki Zsolt a Várhegy gyomrában adott interjút nekünk. Ha kíváncsi az interjúra, kattintson a cikk folytatásáért!

Istenkeresés vagy anyagba fulladás? Ez a játék tétje Ivan Viripajev orosz író Részegek című darabjában

Istenkeresés vagy anyagba fulladás? Ez a játék tétje Ivan Viripajev orosz író Részegek című darabjában

Magyar Péter: Itt az ideje, hogy Bayer Zsolt eltűnjön a közéletből

Magyar Péter: Itt az ideje, hogy Bayer Zsolt eltűnjön a közéletből

Az Egyesült Államok után Argentína is kilép a WHO-ból

Az Egyesült Államok után Argentína is kilép a WHO-ból

A valaha mért legmelegebb volt az idei január

A valaha mért legmelegebb volt az idei január